SNACK OMAR

SNACK OMAR

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Omar. Meer weten? Ontdek meer

27 apr 2022 om 11:06 Jammer dat ik ander vlees heb gekregen dan gevraagd. Was niet mijn ding heb het broodje moeten laten liggen. Voor de rest wel alles vers bedankt!
27 jun 2021 om 16:41 Alles was tip top!
13 mrt 2021 om 23:53 Lekker
16 feb 2021 om 14:42 Na zoveel negatieve comments te hebben gelezen heb ik toch mijn bestelling van 40 euro geplaatst omdat de zaak vroeger echt goed was en geloofde de comments niet. Maar ben teleurgesteld heb geen salade gekregen brood was koud omdat het niet verpakt word.
28 jan 2021 om 20:12 Super lekker!
16 jan 2021 om 21:14 Verkeerde drinken en 1 drank vergeten.
21 dec 2020 om 0:44 BUIKPIJN NIET TE VRETEN KIP WAS NOG RAUW MOET AANGEGEVEN WORDEN AAN VOEDSELINSPECTIE!!!! Ik ga er melding van maken
30 nov 2020 om 17:42 Dat is niet de eerste keer dat ik bij hun eten bestellen. Maar deze keer was de vlees verbrand. Helemaal niet lekker. Ik hoop dat volgende keer beter wordt
24 okt 2020 om 22:17 SUPER SUPER MA ECHT SCHANDALIG SLECHT! Onbeleefd, verkeerde bestelling, amper groenten erin, geen friet. Echt gewoon afripperijj!
1 okt 2020 om 19:41 Eten was zo slecht dat ik alles heb weggegooid.. Wie steekt nu libanees brood in een zak zonder het in te pakken???? Zat zo in de zat zonder verpakking en de kebeb zat VOL VET, smaak was echt slecht!!! Nooit meer... Jammer dat ik geen 0 kan geven
12 sep 2020 om 15:28 Duurde veel te lang. Geen sauzen gekregen.